tisdag 6 maj 2014

Matchrapport SUS-KTH 0-2 (0-1)

helt klart bra match av SUS, tycker vi har matchen och i andra har de inte ett skott på mål förrän ett motlägg utanför straffområdet lyckas segla in i ena krysset... segt. sen borde vi satt någon av våra chanser, vi hade ju en hel del faktiskt...

/Björn 

I skuggan av Björns kompletta och detaljerade matchanalys kan inte mycket sägas, förutom kanske att Stefan var bra i målet och backlinjen, med Jojje i spetsen, var superb. Vi drar oss inte här för att citera 2000-talets störste skald, Beyoncé: This backlinje, Flawless.  

SUS hade minst 3-4 mycket kvalificerade skott utifrån, som med möda räddades av deras vertikalt utmanade, men ändå fullt kapable, målis. Några frisparkar som förtjänade ett bättre öde (alternativt en bättre skytt). Hallberg på topp var ett genidrag av ställföreträdande Axel, dvs. Davas.

Undertecknad fick en REJÄL utskällning av Sveriges snällaste domare, vilket verkligen var befogat.   

Kort sagt - KTH var bra och kommer att gå upp i år. Good for them. SUS spelade jämt i större delen av matchen och med någon avbytare till och lite mer skärpa så kunde den här matchen slutet 1-1. Vi är rätt säkra på seger när vi spelar igen, på Stadshagen 1, senare i år. 

Härliga SUS. Nu kör vi.  

Björn Halldéns guld-dojja: 
2 st till Jojje
1 st till Stefan 


SUS och Beyoncé har något att säga till Hulken: 


6 kommentarer:

Axel sa...

NU fattar jag!

Anonym sa...

"Gick ju bra det där"

RZL

Axel sa...

Älskar när SUS vinner!
Tack till tryckfels-Nisse

Johan seidefors sa...

Trist när alla fokuserar på ens fel. =(

Daniel sa...

Guld-dojjan!!!

Axel sa...

Ledsen. Jag borde kanske använt sandwich-metoden istället, först beröm sen lite kritik, sen avsluta med beröm. Då hade det kanske blivit såhär:

Vilken helt otroligt bra matchrapport, känns som man var där! Och även om resultatredovisningen hade vissa brister så var ju kopplingen till Beyonce helt enkelt genial, och äntligen ser vi guld-dojjan igen, tack Johan!