tisdag 29 oktober 2013

Glappet Avsnitt 1, del 3



Som utlovat kommer nu del 3 av det första avsnittet av TV-serien Glappet, till synes en serie om två tonåringar i glappet mellan barndom och vuxenliv, men i det större perspektivet naturligtvis inget annat än en avancerad metafor för den yta som ibland uppstår mellan SUS backlinje och mittfält.

Hej puss ses!

/F

9 kommentarer:

Davas sa...

Till synes en episod om Garmén på mage, mellan framgångsrika säsonger i SUS…

Davas sa...

Endera Youtube eller Axel spelar spratt: nyss var den här episoden en helt annan…

Axel sa...

Jag spelar inte spratt, det vore respektlöst!

Davas sa...

Safari?

Axel sa...

Safari kanske luras, jag vet inte. Men när man kollat färdigt kommer ju förslag på andra filmer som man kan kolla vidare på i samma fönster och efter en stund kan en ha tagit sig en bra bit från det ursprungliga klippet men man är fortfarande på STJD med alla härliga inlägg och grejer runtomkring.

Davas sa...

Nu sa du något. Menar du att du faktiskt uppmuntrarar till att gå händelserna i förväg. Det här är ju mer fängslande än jag någonsin minns det.

Axel sa...

Med tanke på den extrema cliffhanger som senaste delen slutade med, mitt i en mening t om, så blir jag inte förvånad om en och annan har svårt att hålla sig tills imorgon när del 4 läggs upp.

Davas sa...

Sanna mina ord. Kan avslöja att även del 4, och hela s01e01, slutar med ett mäktigt crescendo. Gissningsvis mitt i ett meningsutbyte som kommer pågå minst fem hela avsnitt till.

Johan seidefors sa...

Inga spoilers!