lördag 19 oktober 2013

Avslutningsmatcherna - Vad f*cking hände?

Jo, SUS var överlägsna och vände enkelt på underläget mot KFK och ledde med 2-1 efter ca 30 minuters spel efter mål av Amir och RZL. Men det var fullmåne, och då kan tydligen de mest osannolika saker inträffa. På en hörna och en oriktigt dömd straff vände KFK och vann med 3-2. Det är bara att gratulera till vinsten och sjätteplatsen i tabellen.

Dream team var hur bra som helst i år och vann rättvist med 2-0, efter en välspelad match. Det var första gången som DT nollat A-laget enligt Ingemar.

Beejay fick sin mössa och en Club-Mate. Banketten på Hang-Chow blev finfin. Slutet gott allting gott.

4 kommentarer:

Hulken sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Davas sa...

Vänta nu, kör STJD censur? Eller är det i själva verket självcensur? Är Hulken en inre fiende? Bloggadmin, rent utav? Nej. Så kan det väl inte vara.

Men särskilt bra gick det ju inte heller för Hulken att sätta punkt för säsongen. Behöver nya grepp, för att slå sig fram.

Björn sa...

Tack för bra avslutning SUS! Obegriplig förlust mot kfk och inget snack mot dt...

Johan seidefors sa...

Davas - inte censur, det är en regelrätt blockad. Det är ett personligt korståg kan man säga, ett litet program som drivs i mån av tid och lust. Hulken är välkommen in igen när som helst förutsatt att han utökar sin repertoar en aning och faktiskt agerar suskt.