fredag 11 oktober 2013

Dream Team 2013

Med en vecka kvar till årets avslutningsmatch A-laget - Stigges Dream Team är det redan nu mycket som talar för att Dream Team kommer vara starkare än någonsin. Både vad gäller kvalité och kvantitet. Lagledningen nöjer sig dock inte med det, istället väljer vi att öka våra ansträngningar i att skapa det ultimata laget bestående av SUS fans, hang-arounds, prospects och familjemedlemmar.


Om du passar in i ovanstående beskrivning och vill vara med och krossa Stockholmsfotbollens kaxigaste lag i en match över 2x25 minuter på Stadshagens IP kl 19, fredag 18/10 bör du omgående lämna en kommentar till detta inlägg och anmäla dig.

Spelare i SUS som vet med sig att de har en fotbollsspelande kompis som kan tänkas vilja vara med och spela denna match (och kanske bli en permanent spelare i SUS 2014) uppmanas arbeta aktivt för att värva spelare till matchen och höra av sig till Fyrklövern eller undertecknad med eventuella namn för Dream Team.

/ Enklövern - Dream Team

4 kommentarer:

Anonym sa...

Från BEEJAY.
Jag......
Nej,jag nöjer mej med att supporta
SUS på läktaren.
Det rycker i fotbollsfoten,
men man måste vara realistisk.
GO-SUS-GO.

Daniel sa...

Du ska iaf få en SUS-mössa som tack för ditt passiva medlemsskap i SUS IF

Axel sa...


Vore kul att etablera lite kontakt redan innan matchen BEEJAY! Som en del av uppsnacket liksom. Mejla gärna till stjdfotboll@gmail.com!

SirMoose sa...

Låter som att DT är på väg att få ett tungt lag med bra åldersstruktur. Kanske även låna in en keeper från SUS.