torsdag 29 augusti 2013

SUS ordförande lägger ner fakta

Ingemar, SUS IFs mångåriga ordförande, tillika medlem i STFFs disciplinkommitté, har inkommit med kompletterande upplysningar avseende röda kort:

Hej STJD,
Kollade lite på Bloggen och kände att jag borde tillägga ett par grejer i samband med  "busarnas" röda kort. Förmodar att ni kan kasta in nå´t kort av nedanstående som inlägg?
Der verkar som om domar´n viftat med kortleken lite för mycket ... Även om kaptenen väl är känd som något hetlevrad genom åren med ett och annat rött bakom sig. Viktigt tycker vi i DpK att man besvarar det man blivit utvisad för med en kortfattad o saklig förklaring. Utan att veta vad som sas/gjordes känns det ju som om det inte borde bli mer än den fight man automatiskt får. 
Se´n försöker vi under säsong faktiskt synas en gång/vecka - åtminstone blir det 2-3 ggr i månaden. F.ö. har vi innan detta kommer upp 87 liggande ärenden som skall behandlas innan detta senaste"SUS-röda" så denna gång lär det ta´lite tid.
Även tränare/lagledare avvisas från plan kan man veta - sker ett antal ggr per år.
Träffade f.ö. gamle SUS-lirar´n, TV-profilen och pappaledige Jonas Dahlqvist igår på Smedis. Tillbringar tydligen ledigheten där med sin drös ungar. Surrade SUS-minnen förstås och även han minns tydligen humöret hos kaptenen.
Annat. Måste se till att styrelsen träffas snart, synd att det sket sig i våras. Bör väl dessutom hinna med årsmötet innan snön faller ...
Avslutar med att ni på lördag tar över "Hagen" efter Jonathan som med sitt Karlberg (ej Marieberg) lirar ödesfight mot Västerås i "tvåan" klockan 14.00. Lite skoj tycker ...
/ Ingemar

Inga kommentarer: