tisdag 28 juli 2009

11 dagar till match! Let's fakking go!


Alla är naturligtvis i form så vi har inget att oroa oss för. Vi missade RZL's fördelsedag för några dagar sedan (igen) och säkert någon annans också. Sorry. Men nu gäller det att ladda igång inför rekordet, 12 raka segrar. Dags att skriva SUS-historia.

Så här skrev vi förresten inför höstsäsongen 2007: http://susfotboll.blogspot.com/2007/07/14-dagar-till-nystarten.html

7 kommentarer:

SirMoose sa...

Löpning till brevlådan, där jag till min glädje faktiskt hittade DN idag, samt långpromenad med Cornelia i babybjörnen är dagens träning hittills.

Jag tränar som en tok för att komma i form till nästa match, som jag dock dessvärre missar. Blir träningsläger på Gotland nästa vecka med K-P coach och spirituel leader.

Ettan sa...

Var ute och sprang i Bohhuslän i söndags morse. Ser en bil med KFK på nummerplåten och sedan ser jag till min glädje att det stod en flaska Spring Rain i duschen. SUS finns överallt.

Spring Rain doftar underbart och skummet ger en fräschör som sitter i.

Björn sa...

SUS verkar träna hårt i sommar. Själv har jag idag avverkat andra löppasset för sommaren. Kompletterat med två barfotamatcher i fotboll och några långpromenader känns formen helt ok.

daniel sa...

8 dagar kvar bara - UNDERBART! genomförde precis 8e träningspasset på 10 dagar här på Samos. Upplägget är lättare styrka kombinerat med intervallpass på löpbandet. Allt för att matcha RZL...Vill även påminna om de 3 kepsar som finns kvar.

daniel sa...

blev visst lite väl upphetsad där - 10 dagar kvar idag. UNDERBART!

Johan seidefors sa...

jag vill ha en keps!

Måljonas sa...

Bokar gärna näst sista kepsen