tisdag 2 september 2008

SUS har medvind

Efter den storartade insatsen i lördags vädrar SUS nytt blod i och med den här nyheten på Ljungbackens hemsida. Erikslund har enligt osäkra källor tagit hjälp av Elpe och författat en protest efter Erikslunds 1-3 förlust mot Ljungbacken.

Går den igenom innebär det följande bottenträsk i tabellen och att nedflyttningsspöket darrar rejält...

Ljungbacken 13 3 1 9 15 - 46 -31 7
SuS IF 13 1 2 10 19 - 50 -31 5
Täby City 13 1 2 10 10 - 45 -35 5

8 kommentarer:

Johan seidefors sa...

Det här är en sån där "kung eller pung" situation som man hör om ibland. Givetvis "Kung" att vi nu närmar oss Ljungbacken i serien, men verkligen "Pung" att de andra lagen i vår serie är såna fruktansvärt dåliga förlorare att de måste ta till regelrytteri för att tillskansa sig poäng. Och i det här fallet är det alltså en spelare det handlar om. EN spelare,

Davas sa...

Ja, lagen i den här serien verkar helt sakna skrupler. Är det här en generationsgrej? Hur gamla är de där Elpe egentligen?

Björn sa...

det är faktiskt helt sanslöst beteende.

Anonym sa...

Kung eller pung? Bra eller anus? Kärt barn har många namn. Jag tycker nog det är mest pung/anus att det finns så många nötter som inte kan hantera en förlust på ett schysst sätt utan istället desperat letar efter sätt att få de tre poängen. Hade kanske förstått om det varit en spelare som var licensierad för en klubb mycket högre upp i seriespelet men det här är ju ära löjligt. Lp och erikslund har nu, officiellt, tagit över westis, i tio år ohotade, plats som de lag jag föraktar mest.

max sa...

Tycker synd om Ljungbacken.

Jag minns när Bolivia/dovas stopppade in två spelare från div 2 mot oss i sista omgången för några år sedan.. det var illa men detta handlar ju bara om ett misstag.

Erikslund och Elpe borde skämmas.

Axel sa...

Fan vad seriösa lagen är i vår serie. Man blir ju mörkrädd!

Anonym sa...

Jag tycker det är lite kul att folk tar det så seriöst. Samtidigt skrämmer det mig lite att folk tar det så seriöst. I LPs fall är det en kronisk åkomma som kanske a.h. har något namn på. För Erikslund handlar det nog om en desperat poängjakt i kombination med dåliga förlorare. Skulle vara kul att veta hur mycket killen lirade och hur avgörande hans insats var för deras seger.

//Ettan

Axel sa...

Håller med Ettan om att det kan vara lite lustigt att se hur seriösa de andra lagen är. Man får anta att dom aldrig spelat på någon högre nivå och därför inte har förmågan att se på det hela med distans. Vem orkar bry sig om att överklaga resultat i sexan? Det är ju ett skämt.