söndag 7 september 2008

Hur gick det egentligen?

Hur slutade matchen mot Tudor egentligen? Ja, det är frågan man ställer sig efter att ha kontrollerat tabellen. Var det i själva verket så att SUS vann med 3-2? Är det möjligen så att domaren vunnit sympati för SUS och givit oss den rättvisa segern? Jag som inte var med vill ju gärna tro det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bra!
Varför har inte Ljungbackens tre poäng dragits av?

Jonte sa...

Skönt att äntligen få det på pränt. Jag har hela helgen gått och grunnat på om det egentligen inte var vi som gjorde 3-2 målet på slutet...

Anonym sa...

Jag minns det tydligt. RZL sparkade ner någon på mittplanen, Emil snappade upp bollen och slog en lång svepande passning till Nick-Chrille som kontrollerat bröstade ner bollen innan han tunnlade backen. En perfekt macka in till Björn som slår en bissa i ribban, Danne klipper på volley i ribbkrysset och så följer Jojje upp med en språngnick som tillslut letar sig in i mål via KPs hand. Det var som jag minns det. Men jag kan ha fel.

//Ettan

Axel sa...

Synd att man missa det målet! På stff.se står det dock att vi torska 2-3 och tydligen har det varit problem med resultatrapporteringen till stff i helgen enligt ett mejl nu på morgonen.

SirMoose sa...

Björn/ Hur är det egentligen? Du brukar ju ha koll på allt.