lördag 6 september 2008

Matchrapport: SUS - Tudor Arms 2-3 (080925)

Kortfattat.

1:a halvlek.
SUS är på tårna och skapar minst fyra superchanser, som i vanliga fall resluterar i åtminstone ett mål. Vissa anfall var helt magiska och frilägen och ribbträffar avlöste varandra. Men, när domaren blåste för halvtid stod det fortfarade 0-0.

2:a halvlek.
Ett positivit SUS kommer ut på banan igen. Snacket går om att hålla tätt och fortsätta spela bollen inom laget. I slutet av första halvlek hade det slarvats en del, men nu skulle det styras upp igen. En kvar senare står det 2-0 till Tudor. SUS TILLS JAG DÖR pekar inte ut backlinjen, tvärtom är det hela lagets bristande försvarsspel som leder fram till de - excuse my frensh - rena jävla skitmål Tudor bjuds på. Oerhört irriterande.

SUS gav inte upp, även om 1-2 kom något överraskande, då plötsligt en pånyttfödd KP stod fri, i misstänkt offsideläge ska tilläggas (plus att det var solklar hands) vid bortre stolpen. KP's fösningar gick dock inte in, varpå Russell vräker sig fram och trycker in bollen. Passningen kan ha kommit från Danne?
Nu var SUS verkligen på gång. 2-2 är enbart Ettans förtjänst, även om Nico ska ha beröm för sitt skickliga prickskytte. Ettan jagade ensam bollen mot tre Tudor-spelare + målvakten, som i utsatt position tvingades till ett slarvigt uppspel, som Nico snappade upp och från ca 35 meter lyfte in olen i tomt mål. Vid det laget trodde nog hela Stadshagen på SUS seger.

Men det här har varit ett tungt år för SUS. Precis i slutet av matchen får deras änsterytter bollen tgill skänks, spelar in den till en fristående anfallare, som dock ser ut att fucka upp hela situationen... innan hann från höger sida av straffområdet dunkar upp den i bortre krysset. Vansinnigt vackert och förkrossande för SUS. 2-3 Tudor. Slut.

Ska tillägas att Jonte gjort tre eller fyra superräddningar i andra halvlek, vollyskott från straffpunkten och nickar från en knapp meter. Gordon Banks.

Skit samma. Nästa vecka får SUS en ny chans, måste match mot Täby. Do or Die.

8 kommentarer:

max sa...

Kul match tråkigt resultat.

Tycker att vår första halvtimme var grym, vi var mycket mer taggade än dom och vi snackade mycket. Sämre rörelse pga trötthet bjöd in tudor i matchen.

Jag har varit ute och sprungit idag för att straffa mig själv för min inblandning i bakängesmålen.

Johan seidefors sa...

Det blir för lätt att skylla på individuella misstag tycka jag. SUS är ett lag. När något blir fel så skyller vi aldrig på en spelare.

SUS 4 LIFE

Axel sa...

Låter ändå som att SUS gjort en rätt bra match. Bådar gott inför Täbymatchen.

Anonym sa...

Oavgjort hade varit rättvist men den här säsongen har inte varit rättvis. Kul med full avbytarbänk dock. Men vart är Linus? Kick-off eller? ;)

//Ettan

Anonym sa...

Var det kul på Vassa Eggen sen Johan???

RZL

Björn sa...

håller med, kul match men orättvist med förlust igår. Tycker oavgjort hade varit ok, vi dominerade första halvan och Tudor hade en del vassa chanser i andra... och som Johan säger, vi skyller förlusten på SUS.

Nästa vecka tar vi Täby.

Daniel sa...

Grymt tung förlust men med tanke på hur den här säsongen varit är det ändå ett steg framåt. Vi gav inte upp vid 0-2. Tvärtom gav vi än lite mer. Med samma inställning i de sista matcherna ska det bli fler poäng.

Nico slog förresten in bollen vid vårt första mål efter inkast och tillbakaspel från mig.

Lite frågande dock till varför vi valde Tudor som favoritmotståndare. Visserligen har några av dem alltid nära till ett garv och ett handslag men för det mesta är det ett evigt bitchande och vädjande till domarn, t.o.m värre än småpojkarna från Essingen, efter varje liten situation.

Björn sa...

Täby verkar inte så heta, 0-10 mot Sollentuna. Att vi fick stryk mot Täby är ett fint bevis på hur under isen SUS var i våras...