lördag 7 juli 2007

STJD SCOOP!

Vem tror ni jag gick in i på baren Babylon på Södermalm ikväll om inte Nick, serieledarna Tudor Arms succétränare! Det blev ett öppenhjärtigt samtal om fotboll och säsongen så här långt. Nick berättade om sina fyra nyförvärv för i år som har varit med och lyft laget. Han var dock noga med att poängtera att endast halva säsongen är spelad och att det inte går att ta ut något i förskott. Målsättningen är att vinna serien och avancera till division 6. Han berättade om deras match mot FKNS som slutade 0-0, en match som Tudor borde avgjort under de första tjugo minuterna då de hade en massiv press på motståndarna. Han var dock imponerad av FKNS och höll väl dom som Tudors främsta utmanare till guldet i år. Samtidigt var han generös med beröm till SUS IF som han upplevde alltid bjudit på hårt motstånd mot Tudor. Han förvånades över SUS IFs senaste svacka. Jag utelämnade naturligtvis de egentliga orsakerna och lämnade istället vilseledande information. Han kände till STJD men hade inte själv varit inne och kollat än. Avslutningsvis ställde han upp på en bild.

8 kommentarer:

Daniel sa...

De två personer med mest makt i division 7D på samma bild - maffigt!

max sa...

Tung bild, tung text. Skulle vara spännande att höra mer om denna träff på BBQ'n

SirMoose sa...

Wenger-Mourinho, Capello-Rijkaard, Axel-Nick, Mancini-Donadoni, Norling-Haglund

Davas sa...

Mäktigt!

Björn sa...

skönt att se att Fyrklövern sköter arbetet även under uppehållet...

Anonym sa...

Blir det fulvärvning av Axel till Tudor om dom går upp i 6:an alltså??? Dirt !!! Nick Chrille o Russell reder ut detta med cykelkedja och basebollträ i oktober

Axel sa...

Det kan bli tvärtom. Nick's kontrakt går ut till nästa säsong och han kan vara intresserad av att ta över SUS. Det är en utmaning eftersom vi inte tränar.

max sa...

Appropå att inte träna så skulle det vara kul att spela lite boll någon dag..