söndag 22 juli 2007

Nr 10 borta 10 månader

Att åka ut och resa, testa vingarna, är ju något av vår kulturs pilgrimsresa. Många är de som åkt iväg som unga och nyfikna med mammas nyvikta tvätt i bagaget och kommit hem, ägandes endast de kläder man bär men rik på historier som får Phileas Fogg att blekna i jämförelse. Nu är det dags för en av spelarna i SUS att göra just detta.

Den 1a september, dagen efter höstsäsongens fjärde match, bär det av till New York där förhandstipsen handlat om Coney Island och Baseboll. Vandrarhem på 117e blir nya hemmet i en månad innan resan går vidare till Los Angeles, Vancouver, Hong Kong och via Asien till Australien. Efter några månaders jobb där är hemresan bokad i början av Juni 2008.

Vi som inte får åka med hoppas få kontinuerlig uppdatering här på STJD.
Ha det bra och glöm inte oss i SUS, Jojje!

5 kommentarer:

Axel sa...

Vilken grej asså! Sus får sin egen Marco Polo. Ensamseglaren Jojje. Ett avbräck för backlinjen men ett enormt lyft för STDJ! Vi måste få ensamrätt på reserapporterna. Ses på Sus-BBQ!

Johan seidefors sa...

Helt rätt. Baseball i NY är ett måste, men don't believe the hype: det är Mets du ska se, inte trista Yankees.

SirMoose sa...

Ledsant för SUS och fansen men tänk vilket "nyförvärv" Juan den internationelle blir när han kommer åter. Intryck från fotbollen på många kontinenter och med ett ännu mer utvecklat intellekt. Kanske tar han även med lite inspiration från den australiensiska fotbolen.

Videodagboken ser vi fram emot.

Lycka till Jojje!

Anonym sa...

Historien upprepar sig. Det tar på krafterna att leda SuS. Trojkan blev snabbt en duo, och nu decimeras Fyrklövern. Vad ska man säga?
Ha riktigt kul, och kom tillbaka tuffare än någonsin!

Jojje sa...

Kommer komma tillbaka mer laddad än någonsin. Men jag hinner ju faktist vara med fyra matcher så vi ses garanterat innan jag drar.

Lite skeptisk mot Baseball men har lovat Danne och Axel att jag ska se en fight, och det blir nog Mets.