måndag 12 september 2016

SUS ska segra

Det var tydligen en match som SUS dominerade spelmässigt men ändå förlorade resultatmässigt mot Kronis. Vi har nu en hel vecka på oss att vila oss i form inför mötet med serieledarna i Torstens lärjungar. I den matchen har SUS det ypperliga tillfället att i ett slag bevisa vår position som seriens bästa fotbollslag. Med en stark trupp är det möjligt! Kämpa SUS!

7 kommentarer:

Axel sa...

Hur gick det idag Davas?

Davas sa...

Det kändes nästan överflödigt att lägga sig i röret ikväll, och låta kameran kika på det. Tror jag målade fan på väggen, och att allt är ganska bra. Haltar fortfarande omkring lite grand, och lär få vänta på slutgiltigt besked några dagar, men är inte så orolig längre. Förstår inte att Simon fick reda på allt så snabbt. Måste vara SÖS som kör rekordfart!

Axel sa...

Låter positivt!

Simon Öhrlin sa...

Davas, även om jag kan te mig vara ganska snäll på planen så är jag en jävel när jag behöver svar. Remissad till Sophiahemmet för operation nu iaf. Forts följer

Simon Öhrlin sa...

...och kul att det verkar positivt!

Davas sa...

Blir det operation innan november, tror du?

Axel sa...

Det undrar jag också Simon, vill ha en tidsplan för din comeback ASAP.

Ser rätt bra ut nu på bokat inför måndag, men många obesvarade och långt kvar till avspark. Vill kanske inte särbehandla någon i truppen men vore det inte nice med granath/bougt också?!