Fantastiskt SUS!

Davas sa...

Storslaget!

Axel sa...

Hinner inte så lång rapport just nu tyvärr men det var en mycket gedigen insats av ett piggt SUS. Första 10 spelar vi ut Samp som såg rätt paffa ut. Med kvickt passningsspel och hög possesion tog vi oss fram utan att dom fick låna bollen knappt. 1-0 gjorde Erik G på högerkanten med en omsorgsfullt placerad vänster i bortre stolpkrysset. Fem minuter senare hade samme Erik ett fint nickläge som hade kunnat punktera matchen. Istället ryckte Samp upp sig, anförda av en karaktäristiskt oskön Ekwall tog de över spelet och pressade tillbaka SUS under en period. Ganska omedelbart fick de en lite billig straff efter fall i straffområdets utmarker, 1-1. 1-2 kom efter en hörna där bollen går ut till Ekwall som lobbskjuter bollen i ribban så att den studsar rakt på Tobias i SUS-försvaret som råkar stöta den i eget mål, han kan verkligen inte klandras. Resten av halvleken är ganska mycket ställnigskrig där SUS återtar mer av spelet. Martin L fiskar upp en boll i presspelet och är ytterst nära att kvittera men underläget står sig till pausvilan. Efter positiva tongångar på SUS-bänken går vi in och chockstartar andra. Efter att ha ägt bollen i två minuter sen avspark lyckas Bougt nå en snabbfotad Elo på högerkanten. Denne rundar sin gubbe och slår in bollen distinkt mellan målvakt och stolpe, 2-2 mycket rättvist. Andra halvlek är därefter mycket jämn men allra närmast seger var SUS som så när notera 3-2 i slutminutrarna när Samps målvakt tvingas till en demonräddning på Mattias Ls fina avslut strax under ribban. Matchen borde nog vunnits av SUS men vi kan vara nöjda med prestationen. Samp var som vanligt duktiga. Kviborg, Bank o Tolga var med men alla hade det svårt att få till så mycket tack vare SUS följsamma och täta försvarsspel. SUS hade återigen fantastiskt stor glädje av Bougts dirigerande och känsliga framspelarfot. Nu vinner vi de två sista!!

Anonym sa...

Haha "en lite billig straff". Kämpa SUS.

Axel sa...

Jag tycker den var billig eftersom den uppstod ur ett ofarligt läge, men domaren hade inget val, det var kontakt och spelaren trillar.

Roligt annars att det inte var något mer att anmärka på ;)