fredag 3 juni 2016

Känn ingen sorg för SUS

Han har gjort sig en karriär på att sno sitt sound, sina texter och sina melodier från betydligt mer intressanta föregångare inom rock-genren genom att paketera alltsammans i ett fejkcharmigt Allsång-på-Skansen-format. Men han nöjer sig tydligen inte med det, nu är det som att han stulit SUS också. Verkar som att vi bara är sex spelare som saknar biljett och som tänkte stanna hemma för att möta Tudor Arms på söndag. 6! Det saknas alltså några. Ni som valt fel kan reparera skadan genom att skicka en ersättare, dvs genom att värva någon med god musiksmak till SUS! Alla idéer är välkomna i nuläget för utan lag blir det WO och SUS riskerar uteslutning, nedläggning och ond bråd död i förlängningen.

OK, han var bra i Broder Daniel men sen gick det snett. Jävligt Snett.

Våga vägra Håkan!

8 kommentarer:

Axel sa...

Erik G is in let the fun begin! Med sju spelare på plan får den blåsas igång enligt regelboken. Nu hoppas jag att vi kan toppa truppen ytterligare!

Anonym sa...

Inget ont om Håkan
//Anton

Axel sa...

Kom igen SU-U-US! Vad skulle vi annars göra?

Daniel sa...

Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. Vill inte döma ngn i SUS men detta är bara fel. Så fel. Göteborg? Håkan? Inte SUS?
Ses vi på träningslandskampen mot Wales också?

Axel sa...

Det är glädjande att det nu börjat röra på sig i SUS-leden... Linus har kanske fixat två, Simon och Erik är på jakt och stort antal sms ligger ute i väntan på svar. Det är uppenbart att högre makter försöker krossa SUS men vi vägrar goddamit!

Axel sa...

Sauter kommer!!

Axel sa...

Efter gigantiska ansträngningar så ser det nu ut som att vi kan få ihop det! Fortsätt kämpa fram till matchstart så vinner vi SUS!

Simon Öhrlin sa...

SUS!