måndag 2 februari 2015

Sauters så kallade flip och Eriks mål som avgjorde i Sudden



David menade efteråt att hans framspelning var en 'flip' och att den var medveten. Döm själva!

8 kommentarer:

Sauter sa...

Det är ju själva flippens natur - att den ska verka slumpmässig - men det är först genom hopslag med motståndare som den rätta skruven på bollen åstadkoms och Erik tack vare den i princip får öppet mål.

PS. "Pga"? Låter ju nästan som något negativt. "Tack vare" känns närmare sanningen - eller var du månde på det förfördelade laget, Axel ;)

Axel sa...

Jo, David, ibland går det inte att hålla tillbaka starka känslor och då kan det märkas i skrift.

Men du gjorde en riktigt snygg flipp, det måste jag ge dig.

Simon Öhrlin sa...

Jag avsäger mig allt försvarsspel under 2015! Jag kommer inte befinna mig på defensiv planhalva förrän säsongen är över.

Snygg flip Sauter, den var helt klart svårläst.

Axel sa...

Simon, det där är the oldest trick in the book, att fejka lite försvarsmässig vilsenhet inför kameran bara för att undvika omskolning till back. Lite besläktat med när Jojje ibland fått skador som gjort att han bara kan spela på topp. Det går bra att försöka, men Fyrklövern ser igenom sånt. Men du har ändå tur, för SUS ser ut att ha det väldigt väl förspänt på backsidan i år.

Johan seidefors sa...

SLOW FOOTBALL

Davas sa...

Först Pihls misslyckade fint, som ändå ställer RZL, sedan den där oläsliga ‘flip’-en, och sedan Sauters stolta lilla strapats mot en high five – vilken loj och ledig uppvisning!

Axel sa...

"Loj och ledig uppvisning"

Björn sa...

Det låter som SUS uppvärmning