fredag 22 november 2013

SUS lagkapten: "Jag tycker om att vinna"

Lyssna på Kommunikationsklubben, tidningen Resumés podcast. Klicka på länken.

Resumé: "Det är för lätt att be om ursäkt och gå vidare"


Fredrik Thambert, Digge Zetterberg Odh och Johan Seidefors.
Detta är nästan för bra för att vara sant. SUS lagledare Axels sanslöst grymma kusin Digge, i samspråk med SUS lagkapten. Åsså är han till vänster med också. Och dom pratar om röda kort tydligen. Blev så upphetsad att jag var tvungen att blogga om det innan jag hunnit lyssna, men det måste bara vara briljant.

Ses på söndag SUS.

/A

6 kommentarer:

Axel sa...

Det var briljant. ca 17-18 minuter in för susaren "in a hurry". Hela avsninttet var kul, men det är där det verkligen hettar till.

Björn sa...

Jobbjohan möter fotbollsjohan, underbart! Gillar hur snabbt och bestämt kommentaren kommer om att det inte är korpen vi spelar i.

Björn sa...

Blir sugen på lite swslc nu.

Davas sa...

Blir sugen på lite ny SUS-podd nu. Tror vi har ett scoop inom räckhåll: Seidefors talar verkligen ut om Värvet, utan att Axel och Davas "går vidare" i sändningen, och han tillåts lägga upp nya strategiska linjer för Triumf. Det kommer ju hela Värvets fan-base känna sig tvungna att lyssna till. Och sedan kommer de aldrig riktigt kunna slita sig, ty Axel och Davas suger så klart upp alla rekommendationer, ber om lite extra coaching off the air, och kör vackert om den där stagnerande showen. Tror SUS-pod säsong fyra skulle snitta 100.000 i veckan, minst. Säsong fem kunde nog nå dubbelt upp. Undrar om man borde ta tjänstledigt för att få tid… För sen måste man ju antaligen ta hänsyn till stora journalistpriset också.

Axel sa...

Håller med i stora drag

Daniel sa...

Vad mäktig han är alltså. Johan. Vår kapten!