onsdag 20 juni 2012

Oj vad det klickas!

Som ni ser här till höger =>
så är STJD påväg att bångna av alla träffar, eller åtminstone passera en gräns, en milstolpe, you name it! Det är lite som inför millenniet ni vet, man undrar om datorerna är riktigt redo. Vad händer egentligen när STJD passerar 99999 sidvisningar? Börjar det om på noll? eller exploderar hela skiten? Grafiken verkar ju inte alls beredd, som det nu ser ut. Ja, nån gång under midsommarhelgen vet vi förmodligen. Vi instiftar därför en högtidlig tävling. Den som fångar en skärmdump vid 99999 vinner ett pris, och OM det sen händer nått kul så vinner den som fångar det också ett pris . Tänk på att inte bara sitta och uppdatera maniskt bara för att vinna. Fusk beivras.

Glad midsommar, vi ses på "andra sidan".

/A


13 kommentarer:

Axel sa...

Här i kommentarsfältet kan man tippa vinnare. Jag tippar på Björn, eller kanske Nico i Kronis. Vore kul om Adam-Oranje dök upp och tog hem det också.

Davas sa...

Undrar om inte Niko kommer att ta hem hela spektaklet genom att “tona” sidan resten av midsommarhelgen. Eller är det fusk, förresten?

Johan seidefors sa...

Jag tror på Nico, Kronis. 1000 spänn.

Davas sa...

Förlåt: Nico.

Johan seidefors sa...

eller Hulken

Axel sa...

99401 just nu, hur ska det gå?!

Vore elegant om Mr 10.000 Carl Ekdahl dök upp och knep priset igen, fem år senare... Vi är många som längtat efter en uppdatering. Hur gick det efter den fina utnämningen i maj 2007? Är han kvar i London och jobbar med iTunes? Är han fortfarande inne 10-20/dag. Vad tycker han om SUS/STJDs utveckling de senaste fem åren?

Axel sa...

99727, spänningen är olidlig. Jag gissar att det händer nån gång det närmsta dygnet.

Axel sa...

99808.

Verkar som att midsommarhelgen haft negativ inverkan på läsekretsen. Mycket märkligt. Jag tror det krävs en riktigt tung måndagsförmiddag på jobbet för att ta STJD bortom 99999.

Johan seidefors sa...

Bra Axel

Axel sa...

99939! Rafflande!

måljonas sa...

99955!
Börjar oroa mig för milleniumbuggens återkomst

Johan seidefors sa...

Är du här Axel?

Axel sa...

Vad tror du!