tisdag 25 oktober 2011

SUS Winter Season League Challenge 2011/2012

Det drar ihop sig inför inomhussäsongen. En första tid är bokad:

Thorildshallen, söndagen den 6/11 kl 19.00-20.30.

Vi återkommer med fler bokningar framöver.

Reglerna är enkla: 1p för närvaro och en 1p extra vid seger. Historiskt har det varit en stor fördel att ha hög närvaro så missa inte premiären.

Tidigare vinnare:
07/08: Janne
08/09: Eric
09/10: Daniel
10/11: Davas

Vem blir den femte vinnaren? Lämna ditt tips i kommentarsfältet.

/Fyrklövern

12 kommentarer:

Axel sa...

I år tror jag på Leppen, har är ju i topptrim.

Davas sa...

Härligt med inomhusbokning! Kan dock inte på söndag, så det lär nog bli omöjligt att försvara bucklan. Lepp är nog ett bra bett, även om det nog finns vissa knep för att få honom ur balans. Jag sätter min slant på Chrille.

Johan seidefors sa...

vi borde ha en officiell vadslagning ang det här.

#17 sa...

Garmen kommer bli farlig - blir först till två mästarbälten!

Axel sa...

Om Garmen kortar sin steglängd kan han bli ett hot mot Lepp, annars ...tveksamt.

Jag tror lite på Chrille också, stärkt av Gulddojjepriset. Han var ju såå nära att vinna 2010.

Davas sa...

Dannes långa steglängd är nog ett ännu större problem inomhus än utomhus. Han borde verkligen ta till sig detta fabroderliga tips om han någonsin ska ha en chans på två bälten. Jag tror dock att det kan dröja lite innan den nya steglängden sitter, och ser oddsen på att Danne vinner i år som tämligen höga. Framgång kommer sällan över en natt, inte efter en så genomgripande förändring av tekniken. Det kommer ju påverka både dribblingsnummer, rusher i korridoren och ansatsen vid ett eventuellt straffsparksavgörande. Nej, 2012-2013 blir nog snarare Dannes säsong.

Davas sa...

JS, kan man inte använda crowdsourcing-appen för att crowdsourca någon sorts odds?

Axel sa...

Du har nog rätt Davas, en så pass genomgripande förändring som nedkortning av steglängd kan ta lång tid innan det sätter sig. Som att lägga om swingen i golf. Lepps steglängd däremot är nära nog perfekt anpassad till benlängd/tyngpunkt/muskelmassa redan som det är. Chrille har en mer naturligt varierande steglängd som sig bör hos en mer defensivt orienterad spelare även om dem tenderar att bli för lång när han spelar mittmitt. Inomhus skulle han förmodligen vinna på att korta steglängden någon cm, särskilt när vi spelar i Thorildshallen.

Anonym sa...

RZL gör comeback bitches !!!

RZL

Davas sa...

Thorlidshallen är ju relativt liten. Även tveksamt om den passar den comebackande RZLs steglängd. Gillar dock Chrilles saxande benrörelse, genom vilken han sent omsider plockar med sig bollen med det släpande benet. Tycker att man ser den allt som oftast utomhus, men tror nog att den kan funka bra öven i Thorilds i vinter.

Anonym sa...

hade hoppats att själv kunna utmana i år, har jobbat hårt med steglängden i höst och den satt bra i sista matchen. Men ser nu ut som jag får svårt att vara med på söndag så det blir väl till att hoppas på en femteplats i bästa fall...
/#14

Davas sa...

Björn?