fredag 7 oktober 2011

Live broadcast

5 kommentarer:

SirMoose sa...

Grymt coolt och en fin del i arbetet att nå alla SUSare i världen även i realtid. Dock finns förbättringspotential i grafiken kring laguppställning, hur det står i matchen, avslut och liknande. Kanske något för marknadsavdelningen.

Hur är för övrigt ställningen?

Axel sa...

Ja, det var en fröjd att följa sändningarna livestreamat. Det känns som framtiden för SUS. Såg ut som mersmak för SUS och Sauters utvisning kändes tveksam. Starkt att hämta upp 0-1 till 1-1, ett styrkt rakes inför A mot B.

målisjonas sa...

Vi gör en bra andra halvlek. Snyggt kvitteringsmål av Dan Lepp och helt OK spel. Med det oavgjorda resultatet nådde vi SUS mål om att bli tvåa i serien (om än från slutet denna gång).

Kvällens höjdare var Sauters agerande efter utvisningen (efter två gula för snack), när han kastar av sig tröjan framför domaren och skäller ut honom efter noter. Fantastisk tändning med tanke på att det var sista matchen efter en usel säsong, fredag kväll i oktober i ett möte mellan bottenlagen i division sju.

Vet inte om någon lyckades hålla ordning på alla gula kort, men många för snack/gnäll/skäll och även ett till Davas efter en klockren tackling.

Har aldrig sett/hört SUS skälla så mycket på en domare. Han tog det med ett gott humör och avslutade med orden "jag blåser som jag vill". Det fanns inte så mycket att säga efter det. Han hade ju bevisat detta under matchen.

Ett kort ord om Snipers. Tycker att de gör en bra match och är ett trevligt lag att möta. Med det spel de visar upp borde de ha kunnat skrapat ihop fler poäng under säsongen.

En eventuell gulddojja borde gå till Davas.

Davas sa...

Jag tycker att det är fantastiskt att SUS gått från att gnälla till att skälla.

Sedan var Snipers faktiskt ganska usla. De lyckas ju inte ens pressa oss ordentligt sista tio, trots att vi har en utvisad, och åtminstone en med kramp.

Daniel sa...

Bra sammanfattning av Måljonas.

Ska jobba vidare med livesändningar från matcherna. Det blev lite spontant nu när jag skadade mig i första halvlek och det var en jävla massa att stå i för att få ihop det hela via mobilen och samtidigt på ngt sätt meddela omvärlden att vi sände.
Första steg är dock att införskaffa en mobil med vassare kamera (dvs iPhone 4s).