söndag 13 juni 2010

BHGD: GKB - SUS

Förekommer eventuella matchrapporter med dagens BHGD. Tycker trots allt att det var en rätt trevlig match idag. Naturligtvis är det irriterande att förlora en match som rätt länge kändes rätt öppen - men men, så är det ibland.

Det fanns i och för sig några ljusglimtar i SUS denna annars så mörka dag. Anders till exempel, var väldigt bra tyckte juryn. Fina mottagningar, snabb i djupled och en finfin passning till Björns reducering.

Anders från 2 dojjor.

Tycker nog att Crille kan få en dojja idag också - för fint mål på fast situation. Mycket påpassligt och snyggt där vid bortre stolpen. Dessutom ett fint passningsspel i en annars rätt slarvig match.

Crille får 1 dojja.

Nya tag på fredag. Dagen innan "bröllopet" (hela SP ska tydligen gå på "bröllopet" och har därför krävt att matchen ska flyttas. SUS är inte omöjliga. Om nu hela SP prompt måste se Victoria och Daniel knyta bandet - vilka är SUS att sätta stopp för det?)

1 kommentar:

Axel sa...

Helt rätt! Jag tycker att vi lira rätt bra stundtals. Hade vi haft bättre flyt med avsluten hade det blivit en jämn historia.