onsdag 27 januari 2010

Snacket inför Gaz-cup '10

Om SUS IF går vidare till slutspelet i Gaz-cup kan det bli fråga om ganska intressanta möten.
*Det enda obesegrade 7an-laget från i fjol, FK Östermalm, är sannolikt i behov av en lektion.
*Vi får kanske chansen att detaljstudera våra kommande seriemotståndare i FC Monteriva.
*Stockholm BK borde få stryk bara pga sitt namn.
*Lag som "0247" och Pumpa Bollen, De vita och Godismännen doftar korpen och om de halkar vidare till kvartsfinalspel (gud förbjude!) behöver dom särskilt hård behandling.

För att fatta nivån på Gaz-cup kan man poängtera att Lidingö Gazoliners, som alltså står som arrangörer, hamnade på samma poäng som Topkapi i div H7B 2009. Samma Topkapi som SUS IF träningsspelade mot försäsongen 2009.

Se där vad lätt det är att väcka upp lite klassiskt susk hybris inför cupguldet på söndag! Men allvarligt talat, jag tror vi vinner om vi har full trupp (11 man).

4 kommentarer:

Johan seidefors sa...

jajajajajajajajajaja

Johan seidefors sa...

hetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshetshets

SirMoose sa...

Kan ni vara lite ömma mot 0247 om ni möter dem? Gissar nämligen att det är ett gäng från Leksand, då 0247 är byns riktnummer. Som ingift i byggden samt även stugägare vill jag gärna kunna visa mig ute även i fortsättningen.

Magiskt att få krossa Essingen igen samt tvåla till arrangören. De vet ju uppenbarligen inte sitt eget bästa när de lagt ett av sina lag i vår grupp. Eller är det kanske så att det vet att de då inte kan möta oss igen förrän tidigast i finalen?!?! I så fall var det ytterst slugt.

Axel sa...

Det blir en skön rivstart mot Essinge. Senaste vi möttes var dom bara små gossar. Dom ville mycket men kunde inte.