lördag 17 oktober 2009

Årets priser - med motiveringarna

Årets Rookie
Bland årets nyförvärv är det en spelare som höjt sig över mängden. Genom att vinna SWSLC08/09 gjorde han det till slut omöjligt för Fyrklövern att inte ta in honom i en redan sprängfylld SUS-trupp. Årets Rookie heter: Eric Toris!

Årets mål
Vid ställningen 2-1 i vårmatchen mot Cassi på Stadshagen slår en strävsam SUS-back till med ett helt osannolikt skott i krysset. Ett mål som blivit en äkta youtube-klassiker. Målet går att se hur många gånger som helst. Priset för årets mål går till Aaron Maltais!

Årets skytteligavinnare
Först några anmärkningar om årets poängliga. Kaptenens smått otroliga 7 mål och 7 assist måste lyftas fram. Att Danne Lepp som ytterback gjort 3 mål och 7 assist är också en sensation. Men allt detta bleknar i jämförelse med skytteligavinnaren som gjorde hela 18 mål i år. Årets skytteligavinnare är Daniel Garmén!

Björn Halldéns guld-dojja
Segraren i denna prestigefyllda kategori har gjort en av sina starkaste säsonger någonsin och då syftar jag inte bara på hans höga närvaro. Pålitlig som ett atomur och reflexsnabb som en kobra – årets vinnare av Björn Halldéns guld-dojja är Jonte Halldén med 6 dojjor.

Fyrklöverns specialpris
Fyrklöverns specialpris delas i år ut för tredje året i rad. Priset går alltid till den spelare som varit mest ovärderlig för SUS under säsongen, den som gjort något helt utöver det vanliga, kanske framförallt vid sidan av planen. Årets vinnare har efter läkarbeskedet att han aldrig skulle kunna gå igen, varit mer aktiv inom SUS än på flera år. Han har räddat oss flera gånger i rollen som målvakt och senast idag som domare. Priset går i år till Håkan Folin!

Decenniets SUSare
Det finns bara två spelare som kan utmana honom i närvarostatistiken de senaste decenniet, nämligen jag själv och Janne. Ingen kan utmana hans målfarlighet – han har vunnit skytteligan fler gånger än någon annan. Han är 00-talets SUS-are helt enkelt – Daniel Garmén!

3 kommentarer:

Jonte sa...

Jag har fortfarande inte fattat. Det är så stort!!!

Daniel sa...

Skriver under på det!

Christofer Elghorn sa...

Utan att ha sett så många matcher senaste åren är jag säker på att det var välförtjänt!