söndag 21 december 2008

Vinnarna!



Sista träningen innan juluppehållet blev en ganska målsnål tillställning. Västertorpshallen var bra och stor och man kunde från sidan manövrera en display på väggen med matchklocka och aktuell ställning. Det var kul. Röda laget gick obesegrade fram till finalen och Jonte i den röda kassen höll nollan i ca en timme. Det vitgula laget drog iallafall längsta strået i finalen när Ettans mål blev det enda och avgörande. Skönt för Axel som bröt sin vinstfria svit på 6 träningar som förmodligen är rekord i SWSLC-sammanhang. Det för onekligen tankarna till den 6 matcher långa förlustsvit som han inledde sin karriär i SUS med hösten 1999. Hursomhelst är förbannelsen bruten nu.

Här är nu ställningen i SWSLC inför juluppehållet:


1. Eric, Ettan 12p
2. Danne 11p
3. Davas, Andrea 10p
4. David D, Björn 9p
5. Lyckstedt, Axel, Janne 8p
6. RZL, Nico, Aaron, Anders, Dan L 7p
7. KP, Jojje, Chrille 6p
8. Emil, Johan 5p
9. Linus, Mange 4p
10. Max 3p
11. Tobbe 2p
12. Jonte 1p

5 kommentarer:

Daniel sa...

Årets bästa träning för alla gav verkligen järnet! Lite målsnålt bara...

Ettan sa...

Känns som om många tränat kondis på egen hand. Bra tempo men alldeles för få mål som sagt. Vi skyller på Jonte som var i Stockholm Open-form! Nu börjar SWSLC-tabellen bli lite mer utdragen också. Ser redan fram emot forsättningen efter nyår. God Jul alla!

Björn sa...

segt..två sjukdomar under hösten stör topplacering för min del...

får se om den årliga löprundan blir av under jullovet...

God Jul SUS!

Björn sa...

med tanke på att Axels inledande förlustsvit följdes av serieseger kommande säsong ser det onekligen riktigt lovande ut inför 2009.

Anonym sa...

Skarp iakttagelse Björn! Segern är vår!!!