måndag 16 maj 2016

Vad vet ni om SUS?

SUS TILLS JAG DÖR är en populär gratistjänst med ett digert arkiv - dvs. inte helt olikt SVTs digitala tjänst. Till och med den absurda indrivningen av licenspengar påminner om SUS motsvarande drev för att få in medlemsavgiften varje år. But I digress.

Det här är kort och gott en uppmaning från redaktionen att gå tillbaka och njuta av det tidiga oberoende innehållet på STJD. Kom ihåg att det startade som en digitalisering av SUS IF-NYTT, den episka papperspublikationen som fungerat som förlängningen av SUS idé, ideologi och mission.   

På bloggen från 2007 hittar ni bl.a. den tidiga hyllningen till Johan Cruyff, en diskussion om SUS-andan, presentationsserien "dagens spelare", Linus & KPs recept på Hummersoppa!!! Ta några minuter och gå tillbaka till starten - och låt den inspirera till nya inlägg och ditten och datten som är mer eller mindre SUS-relaterat. Och bidra! Skriv något för SUS.  

Nästa år fyller STJD 10 år - #justsaying 


3 kommentarer:

Axel sa...

Jag har ännu inte hunnit göra den där Hummersoppan, men nu blev jag påmind! Tack.

Björn sa...

Borde vara dags för dagens spelare igen!

SirMoose sa...

Under höstens hummerhelg på Käringön passade vi på att tillaga hummersoppan, på skalen från de hemkokta humrarna. Sensationellt gott även i dagens digitala värld.