fredag 6 maj 2016

SUS Trupp mot Sampieredarenese

Efter minnesbetan mot Lidingö har Fyrklövern rensat rejält i truppen inför mötet med FC Samp på Stadshagen den 7 maj kl 14.00. Endast fem spelare ur den förra truppen får förnyat förtroende: Axel, Jens, Davas, Jacob och Björn. I första hand satsar vi nu på att några spelare ska göra hela skillnaden:
1. Simon är tillbaka och gör sin försa match som lagkapten. Han torde vara så laddad inför den här matchen att övertändningen så att säga går varvet runt och landar i ett välbalanserat fokus.
2. Simons brorsa Jocke gör sin första match i SUS-tröjan. Enligt ryktet så ska han vara helt otroligt bra, så... slå bollen till honom.
3. Ex-kapten Johan har lovat att sitta på bänken. TV4-bossens blotta närvaro kommer få Ekwall & Co att skaka, och när och om han släpps in på plan så kommer Stadshagens publik antagligen få se rött på det ena eller andra sättet.
4. Puskas gör comeback. Efter en längre tids uppehåll så gör SUS ungerske bollelegant comeback, enligt förhandstipsen redan bakis.
5. Nico i målet! SUS gamla trotjänare Nico återuppstår som målvakt i den här matchen. Alla som varit med några år vet att Nico är allround, en passande egenskap i målet.




Kuriosa: I SUS har vi f n fem spelande brödrapar, och i denna match spelar två av dom: Simon & Jocke samt Anton & Joel (Stefan & Dani, Jojje & Brassen och Amir & Iman är de övriga tre).




Här är truppen:


1
 
 
Nicolai Nystrand
2
 
 
Niklas Ambrus
3
 
 
Nils Henoch
4
 
 
Jens Linde
5
 
 
Jacob Winström
6
 
 
Philip Nilsson
7
 
 
Johan Öster
8
 
 
Erik Gripenholm
9
 
 
Axel Haglund
10
 
 
Joakim Öhrlin
11
X
 
Simon Öhrlin
12
 
 
Anton Rådh
13
 
 
Joel Rådh
14
 
 
Björn Stål
15
 
 
David Sköld
18
 
 
Johan Seidefors


16 man verkar kanske stabilt men man bör tillägga att Philip annonserat att han bara kan spela i första halvlek. Anton och JS har varit mycket tydliga med att de inte är upplagda för 90 minuter, och Joel vet jag inte ens säkert om han kommer. Skulle alltså inte bli helt förvånad om vi rätt snart kommer känna oss underbemannade så vi vill inte se några omotiverade avhopp pga att truppen verkar stor.


Och glöm inte: efter segern firar vi den.


GO SUS!

3 kommentarer:

Axel sa...

Nisse har fått förhinder, nu är vi 14-15. Kommer Johan förresten? Hoppas!
Jag har en plats i bilen från Medis kl 13.10 btw

Simon Öhrlin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Simon Öhrlin sa...

Spännande trupp! Känns som hela truppen är ett överraskningsmoment, på ett positivt sätt.

Häng gärna med hem till mig i Sjöstan efter matchen på lite lagfest om lusten faller på. Även ni som tackat nej till matchen kan ju såklart dyka upp .