1-2 Hallberg (RZL)
2-3 Jens (RZL)
3-3 Jens (Davas)

Referat
SUS inleder med 8 man, blir fulltaliga 10 minuter in i matchen, hamnar i underläge 0-2, och 1-3. Spelar mot ett mål en halvlek och sätter kvitteringen i 89e minuten. Go SUS!

16 kommentarer:

måljonas sa...

Härligt SUS!

Anonym sa...

Skönt att jag fick reda på att jag var Kapt efter slutsignal !!!!

RZL

Axel sa...

Kanske för att du kom efter matchstart...
Grattis till utnämningen!

hahaha där satt den!

Davas sa...

Var den inte långt mer mångbottnad, den där kaptensutmärkelsen? Du hade ju allt klart för dig redan 10:56, Axel.

JS frånfall, prioriteringarna med SUS-match framför maran, återkomsten och pånyttfödelsen efter sparringlägret, den myndiga och farbroderliga framtoningen, för att inte nämna skarvarna, löpningarna, och så till slut, den sena ankomsten; allt det spelade väl in, tänker jag? Plus allt det där andra som jag inte tänkt på.

Björn sa...

Snyggt SUS!

Johan seidefors sa...

Jojje i målet rena rama hålet!

Davas sa...

Jojje tog bara en halvlek. Höll faktiskt helt tätt. Var rent av outstanding. Spelade som en extra libero, stundtals.

Axel sa...

Ja, jag missade att dela ut utmärkelser.

Jojje var grym i mittlåset i första och suverän i målet och tog allt i andra -> 2 dojjor
Jens har hela våren skämt bort oss med lysande mittbackspel och lade dessutom till två mål i denna match -> 2 dojjor
Lepp var besviken efteråt men jag tycker att han var grymt bra. Ett ständigt hot på högerkanten. Vilken fart han har! -> 1 dojja
Hallberg är grymt bra på topp, frågan är om alla hans kvaliteter utnyttjas bara. Borde gjort ett mål till (på straffen han borde fått) -> 1 dojja