söndag 8 juni 2014

SP - SUS 0-2 (0-0)

Mål:
0-1 Hallberg på frispark 
0-2 Hallberg på friläge (Erik (klack))

5 kommentarer:

Björn sa...

Snyggt! Kom nyss hem efter helgens roadtrip...

SirMoose sa...

Rapport!

Max sa...

ovanligt gnälligt från SP denna gång. Mycket snack. Många eftersläng. Mycket gnäll på domaren.

Varken Göran P eller Matte O var med och inte den duktige kocken Tom.

Samba Sagrera skallade ihop med en medspelare och fick efter matchen besöka sjukan.

Jonas hade två riktigt bra räddningar. Backlinjen stod upp bra och släppte knappt något förbi sig. Kändes stabilt där bak trots utflykter från 2-3 backar åt gången.

Mittfältet stabilt med Lepp som en pil längs med kanten och Erik som en frigående Brolin som jobbade över stora ytor. 90-kilo och Davas plockade ner motståndarna utan problem.

På topp så höll Pihl och Hallberg motståndarna upptagna och då SUS har några nivåer spelskicklighet upp på SP så var det bara en fråga om när vi skulle hänga in den.

Genomgående stabilt och bra spel även om det var lite segt med bara 12 man (jojje skadad och utan riktiga dojjor) sent en söndag.

Som en vis man en gång sa:
"Det är roligare att vinna än att förlora"

Det stämde bra igår.

Lundberg sa...

Bra sammanfattning Max.

Härligt väder att spela i och eloge till Jojje, RZL och #Danne2014 som stötte från kanten, och i Jojjes fall även från anfallet. RZL drog hem i paus för att sin revbensskada till trots vara beredd på ett inhopp. Den i övrigt godkända domaren ville dock inte släppa in honom på plan.

Ang SF/P så hade de en riktigt duktig spelare på mitten, men i övrigt gick det ganska trögt för dem. Jag tror heller inte att de inte hade stor nytta av sin breda bänk. Spelarna som satt där var nästan ännu gnälligare än de som spelade, och triggade sina medspelare att fokusera på domaren istället för spelet.

Davas avslutade den lyckade kvällen med att tacka Storkyrkoflickorna/-pojkarna för matchen. Som en vis man en gång sa:
"Det är roligare att vinna än att förlora och bli hånad av sina motståndare efteråt"

Axel sa...

Bra rapporterat av Max o Lundberg!

Det var som sagt synd att så många föll bort samma dag. Om inte Jojje kommit för att kolla hade vi varit 11 bara. Grymt av honom att ställa upp på några byten trots skada.

Hade jag skrivit rapport så hade det nog blivit något av en hyllningstext till Hallberg. Vilka underbara mål han gjorde. Särskilt de sista var riktigt tungt.