fredag 4 april 2014

"Nya SUS" får premiär den 12 april - nu börjar förhandssnacket


Spänningen är olidlig inför nästa lördag och premiären på H7SUS 2014. Ingen vet riktigt var SUS står, eller ens be-står av i nuläget, vilket borde räcka för att skrämma skiten ur KFK bara det. Bokat-mejl har skickats ut rekordtidigt för att markera den höga ambitionsnivån, och "Ja"-svaren har börjat strömma in (hittills fyra). "Nej"-svaren har hittills varit av det lite uppiggande slaget faktiskt. Danne uppger att han är i Thailand vilket en obotlig optimist tolkar som att det alltså är det ENDA skälet. Och Hallberg hade ju inte missat premiären för allt smör i småland om det inte var för att den sammanfaller med att han är bortrest. SÅ, nu är det medvind i seglen här på SUS-kansliet! Hoppas det blåser upp till orkanstyrka till nästa lördag när KFK återigen ska få en släng av den maligna sjukdom som i folkmun kallas SUS IF.

/A

6 kommentarer:

Axel sa...

Kämpa SUS kämpa!

Anonym sa...

Från BEEJAY.
GO SUS.
Revenge för matchen i höstas,
plocka fram kulramen KFK.
GO SUS GO.
Mvh BEEJAY.

Axel sa...

Tack BEEJAY! Sus ser ut att få ett spännande lag med två nyförvärv, kanske en målvakt o kanske en avbytare. Det blir kanske seger.

Johan seidefors sa...

Hur ser det ut på bokat?

Axel sa...

Där står det 11 Ja, bl a du, och jag hoppas innerligt att alla Ja-svarare också kommer. Rimligt förfall är bara om man ska vara med på sin egen begravning. Utöver det kommer ett till nyförvärv, Eriks kompis Johan Ö. Sen hoppas vi ju väldigt mkt på att Mål-Jonas kommer så tidigt som möjligt. Då blir han den trettonde spelaren.

Anonym sa...

Ovissheten innan ett möte är alltid stor och tyngande för alla lag som möter SUS!!! Kul att det drar igång, vi ses på hagen
/ Danne KFK