torsdag 16 februari 2012

Ett skepp kommer lastat…

Till slut har fartyget nått hamn, och postverkets långtradare levererat SUS nya inomhusmaterial. Det har skvalpat över Nordsjöns elaka vintersjö, hela vägen från Storbrittanien, och Pro-Direct Sports lagerlada. Spänningen är intensiv:


Glädjen vet sedan inga gränser, de lyckades slå in rätt boll trots allt, de där engelsmännen.



Men sedan hopar sig frågorna igen: hur blir det med dessa – skoskav, eller någon ytterligare tvåa i SWSLC?

4 kommentarer:

SirMoose sa...

När blir det söndag?!?!

Davas sa...

Undrar just om bollen är en av de sämsta materialtillskotten i SUS historia. Har pumpat den. Och fan vad hård och stum den är. Kanske måste du skjuta in den, Linus?

Björn sa...

Haha Davas! Min första tanke när jag såg bilden på bollen var "Mitre, var det inte de bollarna som var så jäkla osköna och som vi av nån anledning hade en säsong i ÖIS". Verkar ju som jag kommer ihåg rätt där... Söndag får visa det.

Davas sa...

Hur kan en bolltillverkare, som inte är känd för att göra just något annat, inte lyckas göra en skön boll? Ja, hur kan den fortfarande vara vid liv, om den inte spottat upp sig de senaste tjugo åren, och fått bukt med sin oförmåga? Nåväl. Fyrklöverns inställning är att SUS alltid ska röra sig med två bollar, en i reserv. Gissar att den här får tillbringa sitt liv på ‘bänken’ – om nu inte Linus lyckas skjuta in den. Kanske är den som en squashboll?!