onsdag 12 januari 2011

SUS laddar för revanch i Gaz-cup '11

Många SUSare vill säkert mest glömma förra årets Gaz-cup ute på Bosön, men då får man inte glömma att vi ändå fick en oförglömlig stund med Carola i hissen och att vi vann sista matchen med 4-0. Den alltid lika vänlige Klas Nieckels från Lidingö Gazoliners har återigen bjudit in till turnering på Bosöns elitidrottscenter lördagen den 29e januari. Nytt för i år är att en Dam-cup spelas parallellt "så att stämningen blir ännu trevligare på plats" som det uttrycks i inbjudan. SUS kommer spela i förmiddagsgrupp med start tidigast kl 10. Fyra matcher garanteras och ett tätt schema gör att vi slipper lång väntan mellan matcherna. Ca 2,5 timme mellan första och sista gruppspelsmatch utlovas. SUS har anmält ett lag så nu är det bara att börja uppladdningen!

7 kommentarer:

SirMoose sa...

Äsch, jag är med landslaget och spelar Kings Cup i Thailand. Dock lite märkligt att landslaget samtidigt ska vara i Sydafrika.

Adam Oranje sa...

Jag hörde ryktesvägen att ett Orange lag med totalfotboll som signum också ska delta...

Björn sa...

jag hade faktiskt glömt att vi var med där... i år får vi sikta på vinst!

Daniel sa...

Jag tror du menar Singha Cup, Linus..?

Axel sa...

Kul om vi får möta Oranje i Gaz-cup redan, det kan bli en vägvisning inför säsongen.

Adam Oranje sa...

Inomhus-Oranje kan få vem som helst att darra av skräck, vem minns inte den här godingen: http://susfotboll.blogspot.com/2009/02/scouting-report-2009-oranje-fk.html

Axel sa...

hahaha, det var i och för sig inget fel på JS bedömning av Oranje, det var alla andra lag som sedan underpresterade den säsongen. Ja förutom SUS förstås som van 13 matcher i rad för att sedan kliva åt sidan för att släppa förbi ett intet ont anande Oranje.

Jag tror nog på Oranje i år trots allt, dom har ju div 6-tempot i sig nu.