lördag 2 oktober 2010

1-4, Fan!
Ja, det var ett trist resultat. Vi börjar matchen med nio utespelare. Sauter mer eller mindre påtvingad målhandskarna i brist på ordinarie målvakt. Två senkomna spelare får se kronis göra 1-0 medans de byter om. Jesper sträcker sig sen omedelbart i låret när han kastar sig in efter avsparken. Sus tar dock över spelet och har några riktigt fina anfall. Strax innan halvtid dyker Anders upp också heroiskt och i samma veva gör Kronis självmål. Då såg det lite ljusare ut. 1-1 i paus med mersmak för SUS. Men ganska snart visar det sig att Jespers sträckning sätter stopp för hans medverkan. Och en bit in i halvleken vrider Anders om knät och får ledas av planen. Tröttheten leder till att markeringar missas alltmer och kronis bjuds på öppna lägen som dom förvaltar. Så då gick det som det gick. Trots allt fina prestationer från alla SuSare även om vi inte orkade hela tiden. Stort av Sauter och K-P som tog hanskarna.

10 kommentarer:

SirMoose sa...

Men helvete så illa! Vad ska vi nu ha för mål? Krossa Dream Team?

Johan seidefors sa...

nästa år, då jääääävlar

Ettan sa...

Ajajajajaj. Önskar jag kunde varit med! Skit i tabellen, SUS är bäst ändå!

Daniel sa...

Bra rapport. Sur torsk.

Björn sa...

Bra rapport. Tungt i andra halvlek idag.

Davas sa...

Björn, jag fick med mig tröja #15 hem, och Stefan #13. Inte för att du har en uppsättning som skulle ha varit i närheten av komplett ändå – åtskilliga oanvända tröjor ligger i den svarta väskan – men det kanske ändå kan kännas tryggt att veta.

Daniel sa...

Självmål och självmål förresten. Backen får ju göra sitt yttersta för att värja målet från min välriktade nick och lyckas inte hålla den ute. Starkt av Jesper som vann första luftduellen mot deras 2.15m mittback.

Anonym sa...

Daniel !Bollen var ute,det var backen som träffade fel och bollen ändrade riktning!
Nästa år!

Anonym sa...

Bara 18 poäng men ändå bäst.. Hur går detta ihop?

SirMoose sa...

Lustigt att koppla samman antalet poäng med vår kvalitet och syn på oss själva. Vi är bäst, finns väl inget att direkt diskutera.