onsdag 21 juli 2010

Kapten i karantän


Internationella karantänsflaggan

I kulisserna har en uppslitande härva hängt över fyrklövern hela sommaren. Nu äntligen har dom fallit i ärendet och vi har beslutat att lägga korten på bordet här på STJD.

Detta har hänt:
I matchen mot Gamla Karlbergare går allt emot SUS; vi glömmer bortastället, motståndarna har hysteriskt flyt vid avsluten och vi har hysterisk oflyt vid våra avslut. Som kronan på verket blir vår Kapten Johan utvisad mot slutet efter en helt vanlig knuff. Needless to say blev resultatet ett svidande nederlag för det så förlustovana SUS.

Men, som om inte detta var nog trillar det ner ett brev från STFF någon vecka senare. Domaren har anmält Kaptenens utvisning som en grov förseelse och ärendet ska dras i disciplinkommittén. Fyrklövern plockar fram sin krigslist och väljer den tysta diplomatin som taktik. En bit in i juli dimper så domen ner i brevlådan: Kapten ska bli avstängd under tiden fr o m 2010-08-01 till 2010-08-07. Detta gäller både tävling och uppvisning inklusive träninsgmatch. En svidande och helt orättvis dom.

Att ingen tävlings- eller uppvisningsmatch för SUS IF är inplanerad under kaptenens tid i karantän bör dock kanske tilläggas och vi har stora förhoppningar att se honom igen i SUS-tröjan när höstsäsongen drar ingång igen på Hagen mot SP 2010-08-14.

3 kommentarer:

SirMoose sa...

Återigen motarbetas SUS å det grövsta. Att få Kaptenen avstängd under en av säsongens mest hektiska perioder, med kval till Europaspel och annat, känns som en katastrof. Nu gäller det att vi som lag sluter oss samman och tar oss igenom detta ihop.

Johan seidefors sa...

Jag hatar stff och alla andra lag. STJD

max sa...

En dom lika orättvis som den mot Mandela!

Rättvisa skall skipas genom vinster i kaptenens namn.