tisdag 25 maj 2010

NYHETER PÅ SUS TILLS JAG DÖR:


* Facebook tar sakta över världen, men även om några stretar emot (Max) så är det faktiskt ett rätt behändigt verktyg för kommunikation och spontana uttryck. Här på STJD kan du nu exempelvis "gilla" inlägg om du tycker att något är extra bra. Det gör du genom att trycka på tummen upp-knappen precis under inlägget. Kanske ett sätt att uppmuntra skribenten (#gårmedhåven) eller bara för att hålla med.


* Spotify har även de integrerat sitt system med facebook, vilket möjliggör spridning av spellistor och låtar på ett nytt och smidigt sätt. Här till höger fyller vi på med musik som på olika sätt kan inspirera SUS, våra spelare, medlemmarna, de passiva medlemmarna och andra hang arounds som bara vill ha något att lyssna på i sommar.


* Bloggvärde - den stora gula blaffan - indikerar det kommersiella värdet på bloggen. Hittills har det stadigt gått uppåt, vilket naturligtvis är bra den dagen vi ska sälja vårt publicitetsorgan/mediehus till Bonnier eller liknande. KATCHING!


* Inom kort hittar du också en länk till Jonas Dahlquists VM-Tips. STJD uppmanar alla spelare att delta - om inte annat för att skapa en liten intern tävling i tävlingen som går ut på att hitta den största experten. Många är kallade etc.

3 kommentarer:

Axel sa...

Jag har postat en ifylld vm-tips kupong. Om jag vinner lägger jag hundra spänn i svett-tjugan direkt.

Björn sa...

vad är facebook?

Daniel sa...

Säga vad man vill om STJD men JS ser iaf alltid till att den hålls up to date med den senaste "tekniken". Reeespect!