tisdag 23 februari 2010

Spelprogram 2010

Precis en sån här present vill man få när det är två meter snö och -13 grader ute och det känns som att SUS aldrig kommer att få känna Stadshagens mjuka plastgräs under fötterna igen. Årets spelprogram! Enligt säkra källor än så länge preliminärt men jag har svårt att tro att man kommer peta alltför mycket i SUS matcher.

Precis som STJD tidigare konstaterat är 16 av matcherna på Stadshagen och två på Åkeshov. Muza fortsätter precis som STJD förutspådde på gruset och dessutom väljer Bolivia och Monteriva av någon outgrundlig anledning också att lägga sina hemmamatcher på gruset.

Klarar vi bara att ta Muza på premiärgruset (fredag kväll...) kommer vi ta en grym revansch på Kronis i andra matchen. Efter det känns fjärde matchen mot Tudor som en vattendelare för hela serien, klarar vi den är det raka spåret till 14 raka segrar innan Tudor väntar igen i 15:e matchen och en trolig oavgjord match. Ser lagom tufft ut och uppflyttningsspöket smyger redan runt kring Sprallenhallen på söndagkvällarna.

7 kommentarer:

Ettan sa...

Strålande Björn! Ser ut att bli en riktigt tuff säsong.

Axel sa...

Underbart Björn!

Johan seidefors sa...

Jag saknar en "gilla" knapp. Blogger - kom igen nu!!!

SirMoose sa...

Jag tror att SUS-Gamla Karlbergare kan bli en riktig klassiker. Troligen är de ett gäng gamlingar, typ som vi, som kan lira bol men inte längre uppskattar allt för mycket kämpande. Underbart!

Daniel sa...

Björn levererar som vanligt det senaste från StFF. Härligt!

Fram med kalendern...

Elgen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elgen sa...

Ser bra ut.
Men se upp med "Gamla Karlbergare". En dam på mitt jobb varnar för att de inte är så gamla. Men bra.
Washington DC fredag