tisdag 10 november 2009

Knedle skapusiou


Några av er blir säkert lite fundersamma av titeln till detta inlägg. Ni tänker kanske "Det där är ju en Moravsky Vrabec". Men kärt barn har många namn och på plats i Bratislava kan man använda båda namnen. Dock säger en bild mer än tusen ord så ni ser ju vad det är. För vem kan missa det hårt stekta grisköttet, surkålen och det fettkokta brödet?! En klassiker! Till det en Zlaty bazant och en 6:a brännande stark och smakrik Slivovica. Husmanskost när den är som bäst!!!

4 kommentarer:

Aaron sa...

For some reason these culinary posts are making me think of the vapid Biohazard song "Shades of Grey"

Axel sa...

SUS direktiv vad gäller spelarnas kost kommer inom kort att revideras.

Daniel sa...

Känns som Ulf Lundkvist besökte den där restaurangen innan han introducerade det som i Assar kallas Slabbgryta

Stefan sa...

Jag längtar ärligt tillbaka till Bratislava. Mat som man inte behöver en Slivovice för att smälta är inte riktigt mat.