tisdag 8 juli 2008

Kul träning


Det blev en riktigt trevlig träning på Stadshagens konstgräs under tisdagskvällen. Sju man dök upp. Tyvärr stukade stefan foten och fick utgå. Vi avslutade med två omgångar med skotttävling och det sjöng om den nya em-bollen som fick gott betyg. Vi snackade om att ses igen om typ två veckor. Håll utkik på bloggen.

6 kommentarer:

Daniel sa...

OJ, vad härligt det ser ut!!!!

SirMoose sa...

Synd att det var en stängd träning. Jag hade gärna velat se lite bilder och kanske intervjuer. Men är man inte med får man skylla sig själv.

Är och scoutar i Göteborg. Gothia Cup börjar nästa vecka och där brukar man kunna göra riktiga fynd. Kanske en anfallare från Ogbowa Bombers från Nigeria.

Krya på dig Steff!

Anonym sa...

Foten var skönt svullen i går kväll. Nu morgonen efter ser min yttre fotknöl ut att ha lagt på sig lite vikt, men är klart haltbar.Det känns ganska lugnt. Mest ledsen över att jag inte kunde vara med sista halvan av träningen. Vi hade ju precis kommit igång och det var ju så härligt att sträcka ut på det nyslajdade konstgräset #13

Anonym sa...

Trist med din skada igår Stefan. Du var så het att jag ryggade tillbaka instinktivt i den där situationen. Hoppas din storform fortsätter när du kommer tillbaka!

Höjdpunkten var nog att få stå och damma på när vi körde pricken. Man kan nästan inte få nog av att stå och skjuta skjuta skjuta. Det blev ju några riktiga pärlor också.

/Axel

Anonym sa...

Ska tilläggas att det var Nick-Krille som vann första omgången och RZL som gick vinnande ur den andra omgången av "Pricken". Davas förtjänar ett omnämnande efter två finalplatser i rad.

/Axel

Björn sa...

är gärna med och spelar nästa gång om det funkar, var tyvärr inte i stan nu... Ska till Varberg och gästspela i en lokal turnering nästa helg så en träning innan dess skulle sitta fint.