söndag 23 april 2017

3-0 (2-0) torsk i premiären!

På bilden låtsades vi att vi vunnit.

Det var inte SUS bästa prestation idag. Jag undrar om vi inte saknade Båten och hans snack, för det var ganska tyst och lite initiativlöst, själv är jag definitivt guilty as charged. Men det fina spelet glimtade till ibland så det finns ingen anledning att misströsta inför fortsättningen. Bästa spelare idag var nog Ragnartz i målet, för dagen utsedd till lagkapten, en uppgift som han skötte otroligt bra. Dessutom gjorde han några riktigt svettiga räddningar och kunde inte alls lastas för något av målen.

Nästa match är tydligen på fredag, mot Westis, kl 20 i mälarhöjden var det nån som sa.

Go SUS!

10 kommentarer:

Björn sa...

Tungt idag. Jag borde verkligen gjort mål på Axels underbara långpass.

Davas sa...

Och jag på Hallberg hörna!

Björn sa...

Och Hallberg på Linus genomskärare. 3-3 alltså!

Davas sa...

Mmm. En typisk 3-3-match. Hade vi dessutom gjort tre hade nog inte deras sista hunnit spelas av innan matchen blåstes av, så kanske till och med 3-2, när jag tänker efter.

Axel sa...

Jocke var himla bra på sin högerbackplats också, värt att nämna. Noteras kan även att BKB hade 7:ans i särklass stökigaste klack. Och då menar jag att dom förmodligen gått i särklass. Men det var förstås kul för inramningen. Gott om SUSare på läktaren var det också där både Ordförande Ingemar och BeeJay syntes tillsammans med SUSarnas flickvänner, mammor, vänner, barn och hundar.

SirMoose sa...

Filip, min son som syns på lagbilden, undrade varför SUS inte visades på sporten på TV på kvällen. Synnerligen relevant fråga men vi fick hålla till godo med Youtube, något jag kan rekommendera alla. Särskilt Rara Avis SUS del 2, länk nedan. Innehåller Leppens klassiska gruskast och Kaptens tunga slakt av Rara Avis lilla sprätt. Troligen den spelare som gjorts ner flest gånger i en match mot SUS.

https://www.youtube.com/watch?v=rhy1Of_6sso

Anonym sa...

Från BeeJay.
Bäst på plan var SUS läckra outfit,
Barcelonas blåröda känns billig i jämförelse.
GO SUS GO.
Mvh.

Axel sa...

Tack BeeJay!
Måste säga att jag verkligen föredrog SUS publik framför Borstens.

Anonym sa...

Från BeeJay.
Är SUS hemsida död nu?
Och därmed Kungsholmens stolthet,
bästa klubbsidan i modern tid i våra trakter,
kanske i symbios med förändringens tidevarv,
Hagen skall ju också dö,
i enlighet med politikernas kapitalistiska önskemål.
Hoppas SUS inte försvinner ur seriesystemet,
det vore ju en ännu mer tragisk händelse...
Mvh.

Davas sa...

Nja. Vi skulle ju spelat mot Westis i fredags, men matchen sköts upp. Så det har inte funnits något särskilt att rapportera om, mer än att en uppskjuten match ju också är en match, och så vidare.

Sedan är det där en sanning med modifikation – att det inte funnits något att rapportera om. En anledning till att matchen sköts upp var att åtminstone någon SUS-are kände sig tvungen att fira Valborg, kvalborg, och allt annat som föregår den berömda forsränningen på Fyris, i Uppsala. Någon annan var dömd till kryssning på Östersjön. Gissar alltså att det i princip finns hur mycket som helst att rapportera, men har själv inte haft örat mot gatan. Kan ni andra kanske bjuda på någon anekdot eller några minnesbilder? Begär inte mer än något fragment.