onsdag 11 januari 2012

En Förklaring?!


Helt plötsligt, poff! dök den här komprometterande bilden upp på det sociala nätverket Facebook. Jag tror jag talar för hela STJDs läsekrets när jag önskar en förklaring!? Har vår kapten spelat för forna DDR? I nått slags mix-lag? Vad vann dom och med hur mycket? Sidoaktiviteter till SUS IF skall enligt min mening inrapporteras och godkännas av ledningen. Man riktigt ser på Kapten att han VET att han gjort fel och att han nu ertappas.

7 kommentarer:

Axel sa...

Fortfarande inget svar, bara massa frågor.

Davas sa...

Det här är då en högst märklig historia. Slogs också närmast omkull av den här bilden. Ser ut som om JS håller på att kikna av skratt, uppblandat med en rejäl dos samvetskval.

Daniel sa...

Nu måste det snart komma en förklaring av något slag. Klarar inte av en sömnlös natt till...

Daniel sa...

Och hela den här biten att blanda tröjor med kort ärm och v-ring med långärmade med rund hals... FÖRKLARING!!

Axel sa...

Ja, det antyder att det skulle kunna vara ett lag som funnits en längre tid och att nya tröjor införskaffats efterhand med delvis olika utföranden. Eller så är det ett riktigt plojjlag där alla fick sin tröja som dom ville ha den, fy faan! Och varför är Johan så kort på bilden, sådär kort brukar han inte vara i SUS.

????????????????????????????????

Davas sa...

Skulle kunna vara som med Kungabilden. För jag har heller aldrig sett JS med så flyende axlar. Dan, vad säger ditt professionella öga; ser bilden manipulerad ut, måntro?

Anonym sa...

Bilden måste vara manipulerad